HELP YOURSELF - GEZOND GEWICHT EN FIT
RSS Volgen Fan worden

Recente posts

ZUUR-BASE EVENWICHT
STRALING
Oorzaken van overgewicht.
Eten, drinken en democratie
Kankerbestrijding d.m.v. voedingsmiddelen

Archief

oktober 2019
maart 2019
februari 2018
maart 2017
april 2016
februari 2015
november 2014
juni 2014
mei 2014
april 2014
februari 2014
oktober 2013
mei 2013
maart 2013
februari 2013
december 2012
juli 2012
mei 2012
april 2012
maart 2012
februari 2012
januari 2012
december 2011
november 2011
oktober 2011
september 2011
augustus 2011
juni 2011
mei 2011

Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Met de natuur meebewegen

MET DE NATUUR MEEBEWEGEN.
Veel mensen bloeien in het voorjaar letterlijk open en krijgen een geweldige energieboost. Die natuurlijke energie kan je slim benutten om jezelf te ontplooien. Krijg je door al het nieuwe en vitale van de lente zin om jezelf te "vernieuwen"; ga dan eens na welk aspect je in jezelf zou willen laten "ontkiemen". Ben je een echte controlfreak ? Laat dan eens wat meer spontaniteit in je leven toe. Of neem je het af en toe te serieus ? Probeer het dan wat lichter te houden.
De lente is trouwens ook het ideale moment om eens een nieuwe hobby uit te proberen. Droom je al lang van een bepaalde cursus of sportclub ? Dan is nu het moment om hier werk van te maken. 
Het voorjaar is de tijd dat er in de natuur meer dan in andere seizoenen wordt opgebouwd. Het is de tijd van explosieve groei. Ook veel mensen hebben iedere lente het gevoel dat ze opbloeien. De natuur die weer begint te leven, maakt ook je eigen vitaliteit wakker. Je voelt de energie door je lijf stromen. Gebundelde kracht die op springen staat, net als de knoppen. Je wilt uitbreken. Je kunt de wereld aan en wil iets moois beginnen. Benut die energie die in daadkracht omgezet wil worden. Het is heerlijk om hard te werken in de lente en je lichamelijke kracht te voelen. Maak een vliegende start en zet dat projekt op poten, waarvoor je het denkwerk al eerder hebt gedaan. Ook fysiek is er genoeg te doen. Iedereen heeft wel van die klussen die eindeloos liggen te wachten en waar je steeds meer tegenop gaat zien. Een verbouwing, de boel weer eens schilderen, de tuin aanpakken, een andere indeling van het huis.
ER IS VAST WEL IETS DAT JE EINDELIJK WILT REALISEREN, VERNIEUWEN OF VERANDEREN.
Mocht je nog willen aansluiten bij een HELP YOURSELF-kursus, dan is er de mogelijkheid om de kursus nog vóór de zomervakantie af te ronden. De kursus begint in de week van 15-20 april (week 16) en de laatste bijeenkomst is in week 22 (27-31 mei). GEEF JE OP ALS JE HET OVER EEN ANDERE BOEG WILT GOOIEN MET JE VOEDING, JE GEWICHT OF JE LEEFSTIJL..
Ook dát is de kracht van het seizoen benutten. Lentekracht in de natuur en in jezelf. Want als we mee bewegen met de natuur, putten we uit onze eigen lentekracht.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint